Hei Saana,
Olet hämmentävä ihminen, vähän kuin Johanna Tukiainenkin. Mieli kuvani sinusta on negatiivinen, julkisuutta tavoitteleva, kännäävä teini, joka ryhtyy mihin tahansa pysyäkseen otsikoissa – vaikka en oikeastaan tiennyt sinusta mitään.

No en oikeastaan tiedä mitä sinusta ajattelisin nyt tutustuttuani blogiisi. Voihan kirjoittamasi asiat olla ihan mitä tahansa, eikä varsinaisesti sitä mitä oikeasti ajattelet ja teet. Blogissasi tunnut monilta osin järkevältä: et esimerkiksi värjännyt hiuksiasi pelätessäsi sen vahingoittavan lastasi ja toteat ettet muista milloin viimeksi olisit juonut lasillistakaan. Jotkut ihailevatkin sinua kun yrität elää terveellisesti.

Julkisuutta pyörittelet kuin pikkusormella erilaisten säännöllisten tempausten avulla, vaikkakin toisaalta et ole nyt hetkeen ollut kunnolla otsikoissa. Ja eihän joku tavallinen, ei-kuuluisan ihmisen vaimo joutuisi otsikoihin seksimessuilla esiintymisestään…

Ehkä palvelet ihmisissä jonkinlaista draamailun halua ja henkistä kukkahattutäteyttä. On hauskaa lukea stereotyyppisen teinipissiksen toilailuja ja tuntea ylemmyyden tunnetta.

Miksi haluat tätä? Sitä on vaikea ymmärtää, mutta ihmisillä on eri elämänkatsomukset. Mutta jos lopetat nuo yleiset toilailusi voit hyvinkin olla – ainakin vielä joskus – hyvä roolimallikin.
 

saanaparviainen.blogspot.com