Hei Kim!

Täällä Suomessa et ole niin tunnettu kuin esimerkiksi USA:ssa, mutta itse olen tietoinen olemassa olostasi ja töistäsi. Itse asiassa pidän Kardashian ohjelmista.. Sinä ja perheesi olette hyvin menestyneitä media-alalla: oma reality tv-ohjelma/ohjelmia,kirjoja,hajuvesiä,monia kuvauksia.. On asioita joista pidän sinussa, mutta on myös asioita mistä en.

Se miten tulit kuuluisaksi ei ollut niin ruusuinen.. Pornovideo Ray J:n kanssa ei ollutkaan niin hyvä veto. Kuitenkin siitä alkoi urasi nousu ja perheesi tuli hyvin kuuluisaksi Suomessakin esitettävässä reality sarjassa 'Rikkaat Kardashianit'. Itse pidän sinussa siitä, että sinulla on korkea työmoraali ja perhe on tärkeintä elämässäsi. Sekä tietenkin muotitietoisuudestasi ja olet todella kaunis! Moni varmasti ajattelee, että olet turha julkkis, mutta mielestäni et. Perheesi ja sinä olette hyviä esikuvia muille ihmisille monessakin asiassa: ihmiset tekevät virheitä ja se on ihan ok, perheen tärkeys, oman itsensä hyväksyminen..

Mistä taas en pidä sinusta on se, että osaat olla myös välillä pinnallinen ja liian itsepäinen. Ymmärrän, että sinulta löytyy hyvin paljon rahaa, mutta jos korvakorusi tippuivat mereen niin siitä ei tarvitse itkeä kuin lapsi.. Samoin olet pari kertaa luullut, että siskosi ovat sinulle kateellisia mitä ihmeellisimmistä asioista.. Itsestään ei tarvitse ajatella liikoja vaikka oletkin todella kaunis ja tunnettu. Ja olin hieman pettynyt siihen, että viimeisin avioliittosi kesti 72 päivää..

Kuitenkin toivon, että urasi jatkuu yhtä hyvänä kuin se on nyt. Toivon myös perheellesi hyvää vointia ja onnellisuutta!

http://kimkardashian.celebuzz.com/

-Jenni S.